onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Végre biztonságban az adataink a (C:)-n

2009.11.19. 08:53 Print

 

A HP 2009. november 18.-án bemutatott adatmentési és visszaálllítási megoldásával a vállalatok akár a céges hálózaton kívül is védhetik az asztali és noteszgépek helyi merevlemezén tárolt növekvő mennyiségű információt.

A HP Data Protector Notebook Extension úgy terjeszti ki a mentési szabályokat, hogy a helyben tárolt adatok védelme mindig biztosítva legyen, még akkor is, ha a felhasználó a hálózaton kívül dolgozik. Az offline módban dolgozó és mobil munkatársak adatainak megóvásával csökkenti a produktív munkavégzés és a technológia költségeit, valamint a jogi és megfelelési kockázatokat.

Egy globális viszonylatban átlagos méretű, 5000 felhasználós vállalatnál az adatvesztés költsége éves szinten a 400 ezer dollárt is elérheti.

A HP Data Protector Notebook Extension deduplikációs, adattitkosítási és tömörítési technológiával az ügyfelek nemcsak a sávszélesség kihasználásának hatékonyságát növelhetik, hanem információikat is hatásosabban védhetik.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr171535971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-d(".")b- 2009.11.19. 09:21:21

Most formatáltam a gépemet, engem pillanatnyilag nem érint a dolog.

feketeláb 2009.11.19. 09:37:12

@-d(".")b-: most nem érint, de holnap lehet
süti beállítások módosítása