onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Újabb e-könyvolvasó a karácsonyi ünnepek előtt

2009.10.21. 11:11 Print

 

Az Amazon.com Kindle-je után újabb digitális könyvolvasót dobnak piacra az Államokban, a gyártó ezúttal a rivális Barnes & Noble. A Nook nevű készüléknek megosztási funkciója is lesz.

A Nooknak keresztelt készülék hasonlítani fog az Amazon.com jelenleg piacvezető Kindle e-olvasójához. Ebben azonban lesz megosztási funkció, amely segítségével két hétre "kölcsönadhatjuk" e-könyveinket, viszont a Kindle-be kísérlet gyanánt beépített internetböngészőt egyelőre kihagyták a Nookból.

A Barnes & Noble készüléke az Amazon.coméval közel megegyező árú lesz, 259 dollárba fog kerülni és november végén, a karácsonyi vásárlási szezon előtt, kezdik forgalmazni az Egyesült Államokban.

A születő félben lévő digitális könyvolvasó piac az elektronikai ipar legújabb küzdőtere. Idén 3, jövőre 6 millió e-olvasó értékesítésére számítanak az USA-ban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr111465060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.10.21. 16:39:48

Kedves XXI.nyomdai iránytű egyre több a blogon az a hír ami a nyomdaipart fenyegeti kezdek depressziós lenni...
süti beállítások módosítása