onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Költség megtakarítást ígér a Samsung új nyomtatója

2009.10.20. 08:40 Print

 

A MultiXpress 8385ND a távvezérlés és a 38 lap/perc nyomtatási sebesség jóvoltából különösen az üzleti szférában dolgozók számára lehet ideális munkaeszköz.

A Samsung felmérés szerint az 1000-nél több munkatársat alkalmazó vállalatok évente körülbelül 266 dollárt költenek nyomtatásra alkalmazottanként. A Samsung sajtóközleménye szerint új nyomtatójával ez a költség 40%-ra csökkenthető. A megtakarítás – egyebek között – a MultiXpress 8385ND alacsonyabb energiafogyasztásának köszönhető: az alig 650 wattos felvett teljesítmény nem csupán költséghatékony, de a vállalat károsanyag-kibocsátását is jelentősen mérsékeli. Az eszköz feladat menedzselési funkciója teljes kontrollt biztosít az IT szakemberek számára: a nyomtatási, másolási, szkennelési és fax feladatok követésével a költségek követhetően oszthatók szét a felhasználók között.


További újdonság a nyomtató felhasználói igényekhez alakítható, 7 inch átmérőjű színes érintőképernyője, illetve az új mentési opció, amely a felhasználók által rendszeresen használt nyomtatványokat magára a készülék 160 GB-os merevlemezén tárolja. Az erős hardvernek köszönhetően 38 lap/perc a nyomtatási sebesség és a gyártó ígérete szerint a magas felbontású beolvasások gyorsan és egyszerűen kidolgozhatóak, tárolhatóak és kezelhetőek. A 20.000 oldal nyomtatására alkalmas kazettával a megszokottnál alacsonyabb nyomtatási költségeket is ígér a gyártó. 

A Samsung MultiXpress 8385ND 2009. októberétől kapható Európában, a hazai pontos árak egyelőre nem ismertek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr761462443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.10.20. 16:10:05

Samsung is kavar a nagyok (xerox,Canon) piacán
süti beállítások módosítása