onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Fellendülhet az irodai nyomtatópiac

2009.10.20. 15:52 Print

 

Jövőre a második félévében már Európa-szerte élénkülhet az irodai nyomtatópiac a Canon szerint, de rövid távon a cég még arra számít, hogy a vállalatok további költségcsökkentő intézkedéseket hoznak - mondta Moravcsik László, a Canon Hungária ügyvezető igazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A Canon nemzetközi felmérése szerint a gazdasági helyzet stabilizálódásával a szervezetek belső folyamataik felülvizsgálatát helyezik előtérbe a drasztikus költségcsökkentési lépésekkel, például a létszámleépítéssel szemben. Hozzátette: jóllehet a magyar irodai nyomtatási piac sem nő a következő hónapokban, de új üzleti lehetőséget jelent, hogy a cégek régi nyomtatóikat új - de kevesebb számú - gépre cserélik.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr861463309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.10.20. 16:06:44

Ez egy jó hír ha elindul a gazdaság bár, igaz lenne.
süti beállítások módosítása