onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

48 milliós tender a Magyar Turizmusnál

2009.10.19. 08:41 Print

 

Meglévő kiadványok aktualizálásához és új kiadványok nyomdai előkészítéséhez tenderen keres partnert a Magyar Turizmus. A keretösszeg 48 millió forint.

Nyílt pályázatot hirdetett a Magyar Turizmus a meglévő kiadványainak aktualizálására és új kiadványainak nyomdai előkészítésére. A feladatok köre igény esetén bővülhet a kiadványok idegen nyelvekre fordításával. A tender keretösszege nettó 48 millió forint.

A nyertes pályázó 18 alap változatú, színes kiadvány nyomdai előkészítéséért, és azok idegen nyelvekre fordításáért felel majd. Az oldalszámokat és nyelvi variációkat előzetesen nem határozták meg.

Az ideális jelölt az előző három évben összesen legalább három darab A/4-es méretű, legalább három darab francia méretű és legalább három darab A/5-ös méretű 4+4 színes kiadvány nyomdai előkészítésére vonatkozó referenciával rendelkezik. A pályázóknak ezeken felül az előző három évben évente legalább három darab turisztikai témájú magyar nyelvről angol, német, francia és lengyel nyelvre történt fordításokról kell referenciaanyagot bemutatni.

További követelmény, hogy a pályázók minimum egy fő, felsőfokú végzettséggel és legalább három éves nyomdai előkészítői gyakorlattal rendelkező, a minőségért felelős személyt, és minimum három legalább három éves szakmai gyakorlattal rendelkező grafikust foglalkoztatnak. Továbbá feltétel az is, hogy legalább két-két fő, fordítói képesítéssel és három éves fordítói gyakorlattal rendelkező angol, német, francia és lengyel fordító is alkalmazásban legyen. A pályázónak legalább egy térképészeti szakismerettel rendelkező szakemberrel is rendelkeznie kell.

A tárgyalás nélküli tenderen az összességében legelőnyösebb ajánlat nyer, az elbírálásban a nyomdai előkészítések árai kapják a legnagyobb hangsúlyt. Az ajánlattétel határideje november 3-a, az eredményhirdetés tervezett időpontja november 17-e.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr261459679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsugucz.Illés 2009.10.19. 09:13:38

Korrekt kiírás, abszolút támogatja a saját lábon álló, nem államilag támogatott nyomdákat... Végülis majdnem mindenhol van két-két fő angol-francia-lengyel fordító, és térképészeti szakember. Ennyi erővel odaadhatták volna az Állami nyomdának, úgy valóban tárgyalás nélküli tender volna.

coopR 2009.10.19. 09:42:00

Ebben az országban már semmi nem meglepő. Nyílt pályázat, kb 2 cégnek...
Valaki megint jól jár.

vikesz 2009.10.22. 13:46:42

Savanyú a szőlő? Tanultatok volna meg lengyelül :)
süti beállítások módosítása