onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Decemberben érkezik a txtr Reader

2009.10.16. 11:58 Print

 

A Frankfurti Könyvvásáron mutatkozik be az elektronikus könyv-olvasó, a boltokban azonban csak két hónap múlva lesz kapható. A txtr Reader hivatalos debütálásával egyidejűleg megnyílik a txtr Store nevű online bolt is, ahol bárki - akár egy otthoni karosszékből, akár utazás közben is - vásárolhat e-könyveket.
A txtr Store partnerei között megtalálható a Ciando, a Libri Digital, a Libreka és az Ingram Digital, valamint számos nagyobb és kisebb kiadó.

A txtr GmbH új módon próbálja megközelíteni az e-könyv olvasók kérdését. Ezt mutatja az is, hogy a cég mind a készüléket, mind pedig a txtr.com platformot, valamint azok teljes dokumentációját megnyitja a külső fejlesztők előtt. A vállalat fejlesztői csomagokat tesz letölthetővé, amelyek segítségével bárki akár böngészőt, lejátszóprogramot vagy éppen keresztrejtvényt is készíthet az eszközhöz. A cél az első olyan nyílt platform létrehozása, amelyen bárki szabadon készíthet, tárolhat, megjelentethet és csereberélhet digitális dokumentumokat.

A txtr Reader december elsejétől lesz kapható, bevezetőára meglehetősen borsos, 319 euró.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr631453924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.10.16. 15:27:49

Már a könyvesboltba se megyünk menjünk, marad a TESCO

Zsugucz.Illés 2009.10.19. 09:15:48

@feketeláb: A TESCO igénytelen, nekem az olcsó kannás bor jut eszembe róla, nem tudom könyvvel azonosítani. Ezért nem néztem meg soha a könyvrészlegét. Kb ugyanazt tudja hozni gondolom, mint a DVD-k és az nem nagy szám.

coopR 2009.10.19. 09:43:57

@Zsugucz.Illés: Ajánlom a Tesco által válogatott csavaros (palackozott, nem kannás) borokat... nem hiszem el, h a dugó drágább lett volna. A kupak mennyire lehangoló már!
süti beállítások módosítása