onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A/1-es Xerox lézernyomtató műszaki rajzokhoz

2009.10.14. 12:28 Print

 

Fekete-fehér nagy formátumú lézernyomtatót vezetett be a piacra a Xerox. A Xerox 6279 széles formátumú kompakt nyomtatót a nagyméretű, bonyolult műszaki és építészeti perspektivikus rajzok, kapcsolási rajzok és szerkezeti tervek nyomtatásához, másolásához, valamint szkenneléséhez ajánlják.

A gyártó kedvezőköltségeket és jó nyomatminőséget ígér. A Xerox 6279-re opcionálisan szerelhető szkenner, mely nyomtatás közben másodpercenként akár hat képet képes beolvasni. Segítségével másolatot készíthetünk az igénybe vett eredeti dokumentumokról a víz vagy gyűrődések okozta hibák tompításával, megmentve a szövegek és képek finom vonalait. Az eszköz felbontása mindkét művelet esetében 600x600 dpi. A berendezés négy tekercs nyomtatópapírt, pauszpapírt vagy filmtekercset tárolhat a folyamatos nyomtatás érdekében.

A felhasználók több konfigurációs lehetőség közül választhatnak, beleértve a csak nyomtatóként, illetve a másolóként és nyomtatóként egyaránt használható modell közül. Ez utóbbi berendezés fekete-fehér szkennere színessé bővíthető. A szkenner többféle fájlformátumot támogat, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók e-mail címre, FTP-re vagy távoli nyomtatóra küldjék a beolvasott dokumentumokat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr211449477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2009.10.14. 14:06:22

Csak h a Xerox se maradjon le a hírek közül igaz?
süti beállítások módosítása