onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Új Média Grafikus képzés a BKF-en

2009.09.23. 09:52 Print


Irigykedve nézem a Photoshop mágusok munkáit a nyomdai szolgáltatóknál. Lenyűgöznek a pixelzsonglőr grafikusok.
Lesz utánpótlás! A BKF hamarosan 2 féléves, gyakorlatorientált, átfogó képzést indít. A képzés azok számára hasznos, akik már jelenleg is, vagy a jövőben kívánnak egy-egy cég, vállalat arculatával, megjelenésével foglalkozni marketing, kommunikáció vagy PR szempontjából.
A képzés során oktatásra kerülő főbb tárgyak, ismeretkörök: designelmélet, grafikai tervezés, színtan, tipográfia, webtervezés alapjai, digitális képkészítés, photoshop, illustrator, általános design és dtp alapok, képfeldolgozás, vállalati arculat, digitális mozgóképkészítés- képkomponálás, vágás alapjai, mozgókép-kompozitálás, effektelés, mozgóképes arculattervezés. A legfontosabb Adobe szoftverek használatának elsajátítása: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Premiere, After Effects.
A képzésen neves grafikusművészek, designerek, fotóművészek, filmvágók, újságírók oktatnak.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr271401263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása