onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Osztrák-Magyar 0-1

2009.09.22. 08:52 Print

 

VG Online információi szerint napokon belül megvásárolja ausztriai riválisát Magyarország legnagyobb digitális nyomdája, a Prime Rate Kft. A Prime Rate tavalyi, mintegy 2,3 milliárdos árbevétele a Börsedruckkal együtt az idén várhatóan 3 milliárdra nő, üzemi és adózott eredménye pedig ezzel arányosan módosul.

Az ausztriai gyártás október végéig leáll, helyette csak egy kereskedelmi képviselet marad. Az ottani üzem korszerű berendezéseinek egy része a Prime Rate budapesti telephelyén működik tovább. A Börsedrucknak több csúcstechnológiájú digitális nyomdagépe van.
A termelés átköltöztetése mintegy másfél hónap lesz. Az áttelepítés előkészítése tart, ezalatt vették fel az új dolgozókat is.

Rövidesen új profillal bővül a Prime Rate. Integrálja az ország legrégebbi és legismertebb egérpadgyártó cége, a T-Print eszközeit és tevékenységét.

A Prime Rate három éve építette fel nyomdáját Újpesten, a Megyeri úton. A Prime Rate az idén is növelte bevételeit az egyszínes digitális, a színes és a fekete-fehér ofszetnyomtatásban, csak a színes digitális nyomtatása esett kicsit vissza.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr581398732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.09.22. 14:48:10

A címet olvasva megörültem, azt hittem fociról van szó.

Onlineprint Blog 2009.09.22. 14:52:13

@feketeláb: Arra még egy darabig várni kell
süti beállítások módosítása