onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Megújult a Xerox 7142

2011.08.25. 09:31 Print

 

A Xerox színes, széles formátumú, tintasugaras nyomtatója, a 7142 további funkciókkal bővült, így alkalmas rajzok másolására és fájlba történő szkennelésére is. A dokumentumokat akár 15 méter hosszig kezeli a multifunkciós berendezés.

 A kis helyigényű Xerox 7142 MFP nagy felbontású színes lapolvasás és nyomtatás révén gondoskodik a tiszta és pontos képminőségről, amely az építési tervekhez, elektromos bekötési vázaltokhoz és térképészeti dokumentumokhoz szükséges.

A nagyméretű, 15 colos képernyőn a vezérlőfelület egyszerűen kezelhető, és valós időben nyomon követhető a dokumentumok beolvasása. Az új „Sure Scan" szolgáltatás lehetővé teszi a lapolvasási beállítások felülvizsgálatát beolvasás előtt, így a legjobb minőség érhető el újranyomtatáskor vagy archiváláskor anélkül, hogy többször kellene beolvasni az eredeti dokumentumot.

A Xerox 7142 MFP sokféle különböző hordozóra és a kedvezőbb árú, bevonat nélküli papírra is tökéletesen nyomtat a legújabb tintasugaras technológiának köszönhetően. A megoldás támogatja a népszerű CAD és grafikai-kommunikációs fájlformátumokat, és elég nagy teljesítményű a grafikai-kommunikációs szoftverekkel való együttműködéshez is.

/Euroastra/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr443179006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása