onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

IKEA a mobilon

2011.08.16. 09:01 Print

 

Az új IKEA katalógus nyomtatott változata rengeteg új inspirációval és praktikus termékekkel már úton van több millió magyar otthonba. Idén az okostelefon felhasználók akár már azelőtt átlapozhatják a 2012-es IKEA katalógust, mielőtt még megérkezne a postaládájukba, hiszen a mobilalkalmazásnak köszönhetően mától letölthető iPhone és Androidos telefonokra is.

Hasonlóan a 2012-es IKEA katalógus nyomtatott változatához, az iPhone-os és Androidos verzió is számtalan inspirációval és okos lakberendezési megoldással érkezik, a legtöbb ember igényeihez és pénztárcájához igazodva. A mobil alkalmazással a felhasználók átböngészhetik az IKEA katalógusát iPhone vagy Androidos készülékükön és felfedezhetik, hogy praktikus és okos ötletekkel, hogyan alakíthatják át a legkisebb szobát is olyanná, amilyenné szeretnék. Sőt, ezzel a praktikus alkalmazással a kedvenc bútorokból és kiegészítőkből egy kívánságlistát is összeállíthatnak, később pedig az áruházban ez alapján intézhetik a bevásárlást. Nem is szólva arról, hogy a teljes katalógust egy mobiltelefonon magukkal vihetik, így bárhol, bármikor nézegethetik, inspirációt gyűjthetnek otthonuk szépítéséhez.

Az IKEA 2012-es katalógusának magyar verziója ingyenesen elérhető az App Store-ból és az Android Marketből is 2011. augusztus 15-től.

/hvg.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr73157170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása