onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

eMagyarország program a papír száműzéséért

2011.01.19. 08:54 Print

 

A 2003 óta működő, eMagyarország programnak köszönhetően közel 2000 településen üzemel eMagyarország pont, melyet 1400 szakképzett tanácsadó segít. A program kezdeti célja az volt, hogy mindenki hozzájusson a világhálóhoz; mostanra a cél nagyrészt teljesült. A programnak új kihívásokra van szüksége, ami most az önkormányzatok megreformálása, hiszen ezek a pontok főleg önkormányzati üzemeltetésűek. A cél, hogy minél hamarabb eltűnjön a papír a közigazgatásból.

Ezért nagyon fontos a lakosság felkészítése a digitális átállásra, ami jó úton halad, azonban vannak buktatók. Cseterki Imre, a NT Nemzetközi Technológiai Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója szerint a fiatalok és az idősek nagyon fogékonyak az újdonságra, azonban a középkorú réteg, akiknek igazából a program szól, kissé passzívak. Ezen szeretnének változtatni a jövőben, új képzési programokkal.

/kecskemétiTV/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr562595025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása