onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Canon tudásközpont nyílik az Óbudai Egyetemen

2010.09.24. 08:36 Print

 

A Canon Hungária Kft. és az Óbudai Egyetem Médiatechnológiai és Könnyűipari Intézete együttműködési megállapodást kötöttek, melynek keretein beül a Canon szakmai továbbképzéssel, előadásokkal és berendezésekkel támogatja az egyetem hallgatóinak és munkatársainak szakmai fejlődését. A program részeként létrehozott Canon Tudásközpont célja egy olyan közös oktatási program támogatása, ahol a Canon szakemberei a professzionális digitális képkészítés és a nyomdai megoldások legkorszerűbb ismereteit oktatják a hallgatók számára. A Tudásközpontban a Canon saját szakemberei évente 6-szor egyenként 4 órás előadást tartanak, és korszerű berendezéseken oktatják a hallgatókat a nyomdai gyakorlati ismeretekre.

A program részeként az Óbudai Egyetemen létrehoztak egy gyakorlati képzést szolgáló CRD-t azaz, egy professzionális reprográfiai központot is. A Canon Hungária Kft. egy imagePROGRAF 8000s széles formátumú inkjet nyomtatót (42”), egy imagePRESS C1-es SRA3-as méretű színes, digitális nyomógépet, egy A4-es méretű jegyzetek készítésére alkalmas iR7105 típusú fekete-fehér digitális nyomógépet, valamint folyamatos garanciális szervizelést biztosít a reprográfiai központ számára. A CRD berendezéseinek üzemeltetéséhez szükséges 3 napos képzésben is a Canon segíti az egyetemet: a rendszert alapvetően a hallgatók üzemeltetik, és főként belső használatra készítenek nyomatokat; többek között egyetemi újságot, névjegyeket, kiadványokat.

/itcafe/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr782319648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása