onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Citizen mobil nyomtató

2010.09.22. 08:58 Print

 

A Citizen Systems bemutatta legújabb hordozható nyomtatóit, amelyeket kimondottan hatékonyságnövelésre terveztek főként a kiskereskedelmi egységek, éttermek, szállítmányozó és raktárcégek igényeit szem előtt tartva. Az öntapadós címkék nyomtatására is alkalmas mobil berendezések könnyen használhatóak, többek között egyetlen mozdulattal újratölthető médiaadagolóval, vezeték nélküli hálózati csatlakozóval, valamint mágneses- és chipkártya-olvasóval rendelkeznek.

A kettő- valamint a három inch nyomtatási szélességű Citizen CMP20, illetve Citizen CMP30 mobil nyomtatók újdonságai között nem csak a könnyű és hatékony alkalmazást elősegítő fejlesztések szerepelnek, de például a gyors és egyszerű média utántöltés biztosító „Drop-In" technológia, vagy éppen a média fogyására figyelmeztető kijelző is segíti a készülékek széleskörű alkalmazhatóságát. A média elakadását kiküszöbölő felépítésén kívül a berendezések további előnye, hogy számos opcióval rendelhetők, mint például a mágneses és chipkártya (IC-card) leolvasó, autós töltő, az extra akkumulátor, vagy éppen a WiFi vagy BlueTooth kapcsolat.

/computerworld.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr12314196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása