onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Ilyen sem volt még: "Blog-adó"

2010.08.26. 08:47 Print

 

A digitális forradalom és az online szolgáltatások terjedése felveti a kérdést, hogy mely webes területeket érdemes megadóztatni. Philadelphia vezetése most úgy döntött, hogy adóval sújtja azokat a bloggereket, akiknek bevételük származik az oldalukon lévő hirdetésekből.

Az új rendelet szerint azokra vonatkozik az adókötelezettség, akik hirdetéseket helyeznek el oldalukon, és a kattintásokból anyagi haszonra tesznek szert. Az önkormányzat kereskedelmi projektként kezeli a bloggerek megadóztatását, és megkövetelik az illeték befizetését, amelynek díját egyszeri befizetés esetén 300, vagy évente 50 dollárban határozták meg.

Philadelphia nincs tekintettel a blogokból származó nyereség mértékére, ezért az olyanoknak is fizetniük kell, akik az elmúlt egynéhány évben csupán pár dollárt kerestek oldaluk üzemeltetésével. Az adóhivatal illetékesei kijelentették, hogy komolyan veszik az új rendeletet, és be fogják hajtani az illetéket minden olyan bloggertől, akik pénzt keresnek oldalukkal.

/digibiz.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr502248648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása