onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Az Állami Nyomda Romániában terjeszkedik

2010.08.02. 09:28 Print

 

Az Állami Nyomda már hetedik éve, egyre növekvő árbevétellel jelen van a román piacon. A kedvező tapasztalatok ösztönözték arra a céget, hogy újabb akvizícióval bővitse jelenlétét: a nyomda megvásárolta a GPV Mail Services S.R.L. 50%-át.

 A négy éve folyamatosan növekvő vállalat fő tevékenysége számlalevelek és direkt marketing anyagok nyomtatása, megszemélyesítése és postára adása, 2009-es árbevétele 4 millió 287 ezer euro. Románia öt legnagyobb bankjából három a vállalat ügyfele. Az Állami Nyomda a 2004-ben alapított, kolozsvári székhelyű és 50%-ban tulajdonolt Tipo Direct S.R.L-en keresztül már aktív szereplője a romániai piacnak. A most vásárolt részesedéssel az Állami Nyomda jelentősen növelte gyártási kapacitását és piaci részesedését Romániában.

Az Állami Nyomda Csoport és a GPV gépparkja, illetve alkalmazott technológiái kompatibilisek, így a beszerzési és termelési szinergiák a jövőben még jobban kihasználhatóak. A Tipo Direct kolozsvári és a GPV bukaresti termelő
üzemei útján lehetőség nyílik az egész román piac lefedésére.  

A Díjbeszedő Holding Zrt., amely a Tipo Direct-ben is közvetett részesedést szerzett, az Állami Nyomda Nyrt-vel stratégiai megállapodást kötött Románia és Moldávia területére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr642192604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása