onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Perszonalizált Xerox doboznyomtatás? iGen4

2010.07.05. 09:19 Print

A Xerox Automated Packaging Solution a világon egyedülálló online dobozgyártó sor, mely az iGen4 nyomtatási technológiára épül.

Az iGen4 nyomdagép percenként 110 oldal nyomtatására képes, továbbá a digitális színes nyomdagépek között a legnagyobb kezelt médiamérettel (36,4 × 57,2 cm) rendelkezik, ezáltal praktikus megoldást kínál kisméretű csomagolóanyagok gyártására. Rendkívül széles a nyomtatható karton-médiumok köre, de számos műanyag tartalmú hordozó is alkalmazható.

A csomagolásokhoz gyakran kell átlátszó külső bevonat, amelyhez a Xerox megoldása gyorsan száradó, víz-alapú, szaténos vagy fényes bevonót kínál, ezekkel megvédve a csomagolást a kosztól, a maszatolódástól, és a karcoktól. A technológia kifejlesztésekor a szakemberek törekedtek a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembevételére is. A Stora Enso Gallop alapú Xerox Automated Packaging Solution azzal is csökkenti a káros környezeti hatást, hogy csak szükség esetén nyomtat, így kevesebb hulladékot termel, és újrahasznosítható kartonpapírt használ.

További információ:
http://www.xerox.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr52130155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása