onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Google Alerts: sajtófigyelés ingyen, mesterfokon

2010.06.15. 09:11 Print

 

A Google Alerts, a Google új, sajtófigyelő programja végtelenül egyszerű: beírunk pár számunkra érdekes szót, és ha azzal kapcsolatban valamilyen új oldalt talál, akkor azt elküldi nekünk e-mailben. Pár apróbb beállítás után tetszőleges számú figyelmeztetést létrehozhatunk.

És hogy ebből mit profitálhatunk? Figyelhetünk magunkra, a cégünkre, a konkurenciánkra. Beállíthatjuk például arra, hogy a cégünk nevére érkező találatokat dobja ki. Vagy éppen tetszés szerint a konkurenciáink nevére érkezőket. A lehetőségek tárháza végtelen, kereshetünk bármilyen termékre, a Google a tudomására jutott információkat elküldi nekünk mailben.

Az eszköz tehát egy egyszerű sajtófigyelés, csak nem a nyomtatott lapokban, hanem a Google által bejárt hazai weben keres.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr952082795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása