onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Xerox innováció a tintasugarasok terén

2010.05.27. 14:00 Print

 

A Xerox kínálata olyan tintasugarasokkal bővül, melyek másodperceként 2 milliárd tintacsepp precíz koordinálására és felügyeletére képesek. A berendezést 56 tartós, piezoelektromos nyomtatófej hajtja, melynek több mint 49 ezer fúvókája másodpercenként közel 2 milliárd festékcseppet juttat a papírra. A berendezés percenként kétezer színes oldalt állít elő 152,4 méter/perc sebességgel, akár kis egységtömegű lapokra is.

A kedvezőbb árú papírok felhasználása illetve előállítása is kevesebb erőforrást igényel és a gyártó szerint ezáltal környezetünket is jelentős többlet terheléstől kímélhetjük meg. A Xerox szerint nem jelent problémát a bevonat nélküli, közönséges papírokra nyomtatás sem. Sok, különösen régebbi tintasugaras nyomtató ugyanis nem képes jó kontrasztot és kontúrt biztosítani kezeletlen papírfelületen, mert a tintacseppek szétfolynak. A Xerox olyan tintasugaras technológiát fejlesztett ki, ahol a tökéletes hatást a berendezésbe épített érzékeny szenzorok biztosítják: ezek pontosan vezérlik minden egyes tintafúvóka mozgását, azonnal korrigálva az esetlegesen előforduló hibákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr262035477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása