onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

E-skills, a digitális írástudásért

2010.03.19. 09:16 Print

 

Egy nemrég napvilágot látott adat szerint 5 éven belül a munkahelyek 90 százaléka esetében alapkövetelmény lesz a digitális írástudás Magyarországon. Ugyanakkor a magyar munkavállalók, a magyar közgondolkodás nincs tudatában ezen készségek fontosságával, hazánk egyre inkább lemaradni látszik európai versenytársai, elsősorban a velünk közel egy időben csatlakozott szomszéd országokhoz képest. Ez a megdöbbentő kontraszt adja aktualitását az e-Skills országos rendezvénysorozatnak, amely a digitális készségek, a digitális felkészültség és írástudás fontosságára hívja fel a figyelmet, a foglalkoztatás-bővítésében, versenyképességünk és növekedési képességünk visszanyerésében játszott szerepét hivatott tudatosítani.

Az e-Skills rendezvénysorozat március 30-án döntéshozói fórummal zárul. Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a MEFIT Alapítvány szeretettel várja az érdeklődőket az eseményre, amelynek témája Magyarország digitális írástudási kompetenciája a XXI. századi gazdasági viszonyok fényében. A rendezvény előadói politikusok és gazdasági szakemberek lesznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr51851627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása