onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Nő a nyomtatók piaca

2009.12.09. 13:09 Print

 

Hogy átvészeljék a jelenlegi gazdasági helyzetet, a főbb forgalmazók agresszívebb árpolitikát folytatnak, erős reklámtevékenységgel, fejlesztve kapcsolataikat régiós partnereikkel. Újabb és újabb kreatív ötletekkel turbózzák fel az eladást mint például antivírus szoftver vagy mobilkártyára váltható ajándékutalvány mellékelésével.

Talán ennek is köszönhető, hogy 2009 harmadik negyedévében az előző negyedévhez viszonyítva valamennyi tintasugaras, monokróm és színes lézernyomtató és MFP (multifunkciós nyomtató) részpiac növekedést mutatott, közülük a monokróm lézeres MFP-k tűnnek ki a második negyedévhez viszonyított 14 százalékos növekedéssel.

Eladott darabszám tekintetében a lézeres piac még mindig 42 százalékkal lemaradva követi a tintasugarast, az eladott lézeres készülékek száma 7,4 millió volt a harmadik negyedévben. Forgalmazott értéket tekintve azonban a lézer MFP szegmens maradt a legjelentősebb, 2,8 milliárd dollárral, habár a teljes szegmens szállított darabszám tekintetében már csak 11 százalékát tette ki a teljes másoló piacnak.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr131585695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.12.09. 18:31:02

Íme a papír mentes iroda
süti beállítások módosítása