onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Fapados könyvportál

2009.12.04. 12:51 Print

 

A Fapadoskonyv.hu néven alakult cég azonos nevű oldalán korlátlan olvasásra kínál műveket, amiket egyszeri alkalommal akár otthon, ki is lehet nyomtatni.

Az oldalon egyenként 500-800 forintba kerülnek a könyvek, ezért az árért korlátlanul lehet olvasni az interneten, és egyszer ki lehet nyomtatni. A Fapadoskonyv.hu programjával otthoni nyomtatókon is lehet A5-ös méretű oldalakat és borítót nyomtatni, ez után pedig egy online útmutató segít az összefűzésben. 

Az első néhány nap azonban már több ezer látogatója volt az oldalnak – mondta el a napilapnak Farkas András. A portál bővítését is tervezik: a minőségi szépirodalom mellett ismeretterjesztő, szórakoztató kiadványokat is fognak árulni.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr181573514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.12.08. 17:52:25

A otthoni nyomtatás költsége nagyon drága
süti beállítások módosítása