onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Várni kell a Windows 7-es HP driverekre

2009.11.05. 08:51 Print

 

A HP tétlenkedése Windows 7-es driveek terén nemcsak pár általuk gyártott nyomtatót érint, hanem a többségüket. A weboldalukon lévő Windows 7-es kompatibilitási táblázat alapján csak igen kevés printer esetében készültek el a megfelelő illesztőprogrammal az operációs rendszer premierjére. Designjet eszközeik esetén pontosan eggyel sem, Laserjet szériájuknál körülbelül a nyomtatók egynegyedénél, Deskjet printereiknél pedig körülbelül egyharmaduknál. Míg a legjobban az OfficeJet és a Photosmart nyomtatók gazdái jártak. Esetükben nagyjából 50-50 százalék az illesztőprogram megléte, illetve hiánya.

A HP illetékesei tovább borzolják a kedélyeket a gyakran ismételt kérdések között is, mivel a mai napig a következő információ olvasható: "a HP szoftverek és illesztőprogramok a Windows 7 megjelenésének közeledtével elérhetőek lesznek, körülbelül 2009 októberének végén". Addig azt javasolják, hogy vásárlóik ne próbálkozzanak a Vistás eszközkezelőkkel, várják meg a Windows 7-es társaikat. Miközben sok eszközhöz a mai napig nem készült el a Vistás driver.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr741501723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.11.05. 11:53:01

nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy megint várni kell olyan lassan halad a világ

-d(".")b- 2009.11.05. 12:13:32

Ezt a bakit, egy vezető cég ilyet nem engedhet mag magának semmi szín alatt. Ennyit a HP-ról.
süti beállítások módosítása