onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Pécs2010: 180 milliós tender

2009.11.05. 12:24 Print

 

A Hungarofest három ajánlattevővel kötött szerződést a Pécs2010 programhoz kapcsolódó nyomdai feladatokra. Nyolc pályázatot bíráltak el, a nyertesek bruttó 180 millió forintból gazdálkodnak.

A Pátria Nyomdával, a Reálszisztéma Dabasi Nyomdával és a Printing-Demax Konzorciummal kötött keretmegállapodást a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező. A nonprofit társaság a Pécs2010 – Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program nyomdai feladatait bízza a három cégre bruttó 180 millió forint értékben.

A július végén meghirdetett nyomdatenderre nyolc ajánlat érkezett. A Közbeszerzési Értesítőből az derül ki, hogy a Hungarofest eredetileg a GMN-Pest Repro nevű céget sorolta a második helyre, ám az nem csatolta a határidőre várt igazolásokat és ezért ajánlatát érvénytelennek nyilvánították. A következő legkedvezőbb ajánlat a Printing-Demax konzorciumé volt.

A Közbeszerzési Döntőbizottság egyébként szeptember 24-én jogorvoslati eljárást indított, valamint megtiltotta a keretmegállapodás megkötését. Végül október 1-jén megszüntették az eljárást és ezt követően került sor a tervezettnél későbbi – október 22-i - szerződéskötésre.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr861502193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2009.11.06. 19:26:11

a piacon csökken a nyomdai munka, hogy ha az állam ad nyomdai munkát annak örülni kellene
süti beállítások módosítása