onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Elérte a recesszió az Állami Nyomdát is

2009.11.04. 12:37 Print

 

Az elemzők 91 forintról 80-85 forintra csökkentették az Állami Nyomda részvényenkénti eredményére vonatkozó várakozásukat. Az eddig recessziótűrőnek vélt cégre az autóértékesítések jelentős visszaesése nyomhatta rá bélyegét, mivel több autóhoz köthető dokumentumot is forgalmaz, matricákat és forgalmi engedélyt is.

A társaság árbevételének mintegy 10 százaléka köthető ehhez a piachoz. Az árbevétel visszaesése a harmadik negyedévben még látványosabb lehet a szegmensben, ha a hatóságok elkezdték leépíteni felhalmozott készleteiket. A közelgő választások a jövő évi tevékenységet viszont mrá kedvezően befolyásolhatja, ezért és néhány igéretesnek tűnő projekt miatt a jövő évi eredményelprejelzést nem módosították lefelé, az változatlanul 96 forint részvényenként.


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr731498163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2009.11.04. 13:21:39

Ez hír? sztem nem... Mindenkit utolér a recesszió, a gazdaság minden területén visszaesés van. Egyetlen kivétel a bankgazdaság. pff

feketeláb 2009.11.05. 11:42:43

Az Állami Nyomda már csak a nevében állami ami szerintem volt idő amikor pozitív imázs volt, most negatív
süti beállítások módosítása