onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Az Operaház kiadói tendere

2009.11.04. 15:46 Print

 

Tárgyalás nélküli eljáráson keres partnert az Operaház az Operamagazin című kulturális újság előállítására.

A megbízás több feladatkört ölel fel: cikkírást, szerkesztést, képanyag-gondozást és feldolgozást, tördelést, valamint nyomdai munkálatokat és szállítást.
A magazin évente négy alkalommal és egy nyári különszámmal jelenik meg, vagyis a nyertesnek a 2012. június 30-ig tartó szerződés alatt összesen 14 számot kell előállítania. Az Operamagazin négyezer példányban, 80+4 oldal terjedelemben kerül ki a nyomdából. 

Az operaház a feladatokra zenés színházi újságírói tapasztalatot vár el, igazolásképpen a szakmai önéletrajz mellett egy legalább 20 cikkből álló válogatást kérnek az elmúlt öt írásaiból.Az alkalmasság feltétele az előző két lezárt üzleti évből származó közbeszerzés tárgya szerinti referencia nettó 20 millió forint értékben.

Az eljáráson a legalacsonyabb összegű pályázat nyer. A leadási határidő november 16-a, eredményhirdetés egy héttel később várható, a szerződés tervezett időpontja pedig december 2-a.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr841498566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvmolyocska 2009.11.05. 11:50:13

Én szeretem az operát, szeretnék indulni a tenderen énekelni is kell, vagy elég jó nyomdának lenni

-d(".")b- 2009.11.05. 12:15:11

@könyvmolyocska: Ha nem vagy közeli ismerős, valószínűleg énekelni is kell... Sztem az ilyen "Tárgyalás nélküli eljárások" előre le vannak vajazva.
süti beállítások módosítása