onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Budaörs pályázatot hirdet a kulturális életét gazdagító helyi kiadványok megjelenítésére

2009.10.07. 15:43 Print

 

A pályázat célja, hogy Budaörs kulturális életét gazdagító, kiemelt értéket képviselő helyi kiadványok megjelenését tudják támogatni az alábbi két kategóriában:

1. kategória: Nyomtatott sajtótermékek kiadása: helytörténeti kiadvány, verses kötet, helyi ismeretterjesztő kiadvány, könyv, tájékoztató anyag.

2. kategória: Helyi érdekeltségű elektronikus formátumú anyagok ( CD, DVD) megjelentetése

A támogatás összesen 1 millió 800 ezer Ft. A támogatottak köre lehet budaörsi székhellyel 2008. január 1. előtt jogerősen bejegyzett társadalmi szervezetek, alapítványok. Helyben élő magánszemély, budaörsi oktatási és nevelési intézmények, közművelődési- illetve közművelődési feladatot ellátó intézmények, szervezetek.

Nem nyújthatnak be pályázatot: pártok, párt által alapított alapítványok, vagy ilyen jelleggel létrehozott egyesületek.

Nem részesülhet támogatásban az a civil szervezet és magánszemély, amely a korábbi támogatás felhasználását nem a támogatási szerződésben foglaltak szerint végezete el, vagy nem számolt el határidőre a támogatási összeggel.

Nem támogatható az a pályázat sem, amelynek megvalósítása, illetve a megvalósítás módja vagy eredménye bűncselekménynek vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívásnak minősül, alapvető emberi vagy alkotmányos jogot sért.

A pályázatban be kell mutatni mindkét kategória esetében: a kiadvány formátumát, a kiadvány tematikáját, tartalmi értékeit, az előkészítés, az előállítás és terjesztés időbeni ütemezését, a megjelenés példányszámát, 2 db bekért kiadói, megjelentetési árajánlatot, a részletes költségvetést, annak szöveges indoklását. A terjesztés módját, körét, és a pályázó szakmai referenciáit is mellékelni kell.

A pályázathoz a kitöltött pályázati adatlapot és az összeférhetetlenségi és érintettségi nyilatkozatot csatolni kell!

A támogatás 2009. június 1. és 2010. február 28. között megvalósuló, az 1. pontban részletezett tartalmú tevékenységének gyakorlásához, programjának megvalósításához nyújtott vissza nem térítendő támogatás.

A pályázat beadásának határideje: 2009. október 15. Elbírálásának határideje: 2009. október 30.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr71434241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.10.07. 16:10:42

nagyon fontos kezdeményezés csak nem tudom ,hogy mire elég a pályázati összeg

coopR 2009.10.08. 10:28:08

@feketeláb: az biztos, hogy elég karcsúnak tűnik a támogatás. Főleg úgy, hogy a "támogatottak köre lehet..." azaz akár többfelé is oszthatják.
süti beállítások módosítása