onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Amit eddig nem tudtál a Ricoh-ról

2010.10.19. 09:36 Print

 

A digitális irodai berendezések úttörőjeként a japán Ricoh Company Ltd. 22 milliárd dolláros forgalmával és 108.500 munkatársával a világ 500 legnagyobb vállalata közé tartozik. A berendezések legújabb generációja teljes hálózati dokumentumkezelést (nyomtatás, másolás, faxolás, szkennelés, dokumentum-tárolás és szerkesztés) kínál a munkacsoportok számára, biztosítva az emberek és az információ közötti kapcsolat létrejöttét. A Ricoh termékpalettáján szerepelnek többek között az irodai felhasználók számára tervezett színes és fekete-fehér lézernyomtatók, faxok, A0-ás mérnöki rendszerek, digitális sokszorosítógépek, valamint a hálózat- és dokumentumkezelő megoldások is. A Ricoh egyike a világ vezető környezettudatos cégeinek, és elkötelezett híve a fenntartható üzletmenet elvének.


A Ricoh Csoport 1995-ben alapított magyarországi leányvállalata, a Ricoh Hungary Kft. a hazai irodatechnikai piac meghatározó szereplője. A termékek forgalmazása mellett szerviz és pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek, amelyek minőségét ISO 9001:2000, környezetirányítási rendszerét ISO14001, információbiztonsági rendszerét az ISO 27001 tanúsítvány garantálja.

/bevezetem.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr192382889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása